Overnatning

Hotel Hillerød – et alsidigt og moderne hotel

Best Western Hotel Hillerød byder velkommen til deltagere og ledsagere til årets MTB Marathon 2020. Allerød OK og Best Western Hotel Hillerød arbejder sammen for at I får den bedste MTB oplevelse i Kongernes Nordsjælland.

Vi tilbyder en helt speciel pris for overnatning, hvoraf en del går til Allerød OKs arbejde med at udvikle løb og oplevelser.

I lyse, spændende og rummelige omgivelser danner vi rammen om gode oplevelser. Hotel Hillerød tilbyder værelser med brus/toilet, hårtørrer, tv (satellit), radio, telefon, minibar og gratis kaffe/the faciliteter. Vi tilbyder familieværelser med soveplads til 4 personer, “lille køkken” og egen terrasse. Hotellet har stor privat parkering og som ekstra service har vi citycykler til udlån samt gratis trådløs internet opkobling.

I skal reservere værelser direkte pr. telefon 4824 0800 eller mail hotel@hotelhillerod.dk og oplyse koden ”Allerød OK 2020” for at opnå rabat. Hvis I reserverer på online bookingportaler, kan vi ikke ændre prisen.

Dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad kr. 1020,-

Se mere på www.hotelhillerod.dk

Hillerød Campingplads

Hillerød Camping tilbyder muligheden for at gøre Merida MTB Marathon til en hyggelig familie weekend. Flere nye luksushytter, book en hyggelig hytte, så kan det faktisk gøres til yderst rimelige priser.

Se mere på www.hillerodcamping.dk

Hillerød Vandrerhjem – Danhostel

Godt vandrerhjem, ligger godt i forhold til start og målområde.

Du kan reservere og opnår 10%’s rabat ved oplysning om, at du deltager i arrangementet: ”MTB Marathon”

Se mere på www.hillerodhostel.dk

Andre muligheder og Turist information

Comments are closed.