Overnatning

Helt nyt Zleep Hotel i Hillerød

Zleep Hotels – er en prisvenlig hotelkæde. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i.

Hos Zleep Hotels får du kvalitetsovernatninger til attraktive priser- som ofte vil Zleep Hotels nok altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg

Som deltager i MTB Marathon kan du få 15% ved at bruge dette link : Zleep med 15%


Hotel Hillerød – et alsidigt og moderne hotel

Best Western Hotel Hillerød byder velkommen til deltagere og ledsagere til årets MTB Marathon. Allerød OK og Best Western Hotel Hillerød arbejder sammen for at I får den bedste MTB oplevelse i Kongernes Nordsjælland.

I lyse, spændende og rummelige omgivelser danner vi rammen om gode oplevelser. Hotel Hillerød tilbyder værelser med brus/toilet, hårtørrer, tv (satellit), radio, telefon, minibar og gratis kaffe/the faciliteter. Vi tilbyder familieværelser med soveplads til 4 personer, “lille køkken” og egen terrasse. Hotellet har stor privat parkering og som ekstra service har vi citycykler til udlån samt gratis trådløs internet opkobling.

Prisen for dig der deltager i MTB Maraton er for et enkeltværelse kr. 835,- (normalpris kr. 1295,-) og dobbeltværelse kr. 1105,- (normalpris kr. 1575,-)

I skal reservere værelser direkte pr. telefon 4824 0800 eller mail hotel@hotelhillerod.dk og oplyse koden ”MTB Marathon 2024” for at opnå rabat. Hvis I reserverer på online bookingportaler, kan vi ikke ændre prisen.

Se mere på www.hotelhillerod.dk

Hillerød Vandrerhjem – Danhostel

Se mere på www.hillerodhostel.dk

Andre muligheder og Turist information

Comments are closed.