Overnatning

Hotel Hillerød – et alsidigt og moderne hotel

Best Western Hotel Hillerød byder velkommen til deltagere og ledsagere til årets MTB Marathon. Allerød OK og Best Western Hotel Hillerød arbejder sammen for at I får den bedste MTB oplevelse i Kongernes Nordsjælland.

I lyse, spændende og rummelige omgivelser danner vi rammen om gode oplevelser. Hotel Hillerød tilbyder værelser med brus/toilet, hårtørrer, tv (satellit), radio, telefon, minibar og gratis kaffe/the faciliteter. Vi tilbyder familieværelser med soveplads til 4 personer, “lille køkken” og egen terrasse. Hotellet har stor privat parkering og som ekstra service har vi citycykler til udlån samt gratis trådløs internet opkobling.

Prisen for dig der deltager i MTB Maraton er for et enkeltværelse kr. 835,- (normalpris kr. 1295,-) og dobbeltværelse kr. 1105,- (normalpris kr. 1575,-)

I skal reservere værelser direkte pr. telefon 4824 0800 eller mail hotel@hotelhillerod.dk og oplyse koden ”MTB Marathon 2023” for at opnå rabat. Hvis I reserverer på online bookingportaler, kan vi ikke ændre prisen.

Se mere på www.hotelhillerod.dk

Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i.

Hos Zleep Hotels får du kvalitetsovernatninger til attraktive priser. På værelset kan du slappe af og samle energi til en ny dag. Her finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, gratis WiFi og et fladskærms tv. I loungeområderne kan du nyde den hyggelige atmosfære med receptionens summen i baggrunden. Vi tilbyder et udvalg af både kolde og varme forfriskninger samt lidt til den lette sult.

Hvad end du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning vil Zleep Hotels nok altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg

Hillerød Campingplads

Hillerød Camping tilbyder muligheden for at gøre Merida MTB Marathon til en hyggelig familie weekend. Der er begrænset åbent – kun mulighed for at booke komforthytter ifm MTB Marathon.

Se mere på www.hillerodcamping.dk

Hillerød Vandrerhjem – Danhostel

Godt vandrerhjem, ligger godt i forhold til start og målområde.

Du kan reservere og opnår 10%’s rabat ved oplysning om, at du deltager i arrangementet: ”MTB Marathon”

Se mere på www.hillerodhostel.dk

Andre muligheder og Turist information

Comments are closed.