Overnatning

Hotel Hillerød – et alsidigt og moderne hotel

Best Western Hotel Hillerød byder velkommen til deltagere og ledsagere til årets MTB Marathon 2021. Allerød OK og Best Western Hotel Hillerød arbejder sammen for at I får den bedste MTB oplevelse i Kongernes Nordsjælland.

Vi tilbyder en helt speciel pris for overnatning, hvoraf en del går til Allerød OKs arbejde med at udvikle løb og oplevelser.

I lyse, spændende og rummelige omgivelser danner vi rammen om gode oplevelser. Hotel Hillerød tilbyder værelser med brus/toilet, hårtørrer, tv (satellit), radio, telefon, minibar og gratis kaffe/the faciliteter. Vi tilbyder familieværelser med soveplads til 4 personer, “lille køkken” og egen terrasse. Hotellet har stor privat parkering og som ekstra service har vi citycykler til udlån samt gratis trådløs internet opkobling.

I skal reservere værelser direkte pr. telefon 4824 0800 eller mail hotel@hotelhillerod.dk og oplyse koden ”Allerød OK 2021” for at opnå rabat. Hvis I reserverer på online bookingportaler, kan vi ikke ændre prisen.

Dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad kr. 1020,-

Se mere på www.hotelhillerod.dk

Hillerød Campingplads

Hillerød Camping tilbyder muligheden for at gøre Merida MTB Marathon til en hyggelig familie weekend. Der er begrænset åbent – kun mulighed for at booke komforthytter ifm MTB Marathon.

Se mere på www.hillerodcamping.dk

Hillerød Vandrerhjem – Danhostel

Godt vandrerhjem, ligger godt i forhold til start og målområde.

Du kan reservere og opnår 10%’s rabat ved oplysning om, at du deltager i arrangementet: ”MTB Marathon”

Se mere på www.hillerodhostel.dk

Andre muligheder og Turist information

Comments are closed.