Ruter

Det der gør MTB Marathon til noget helt specielt, er at der køres en lang rute – du bliver ikke rundtosset af at køre den samme runde igen og igen. MTB Ruterne skifter hele tiden karrakter – mellem forskellige typer underlag og sværhedsgrader, mellem krævende singletracks og de fedeste flowspor – du får god variation gennem hele løbet. Det bliver aldrig kedeligt.

MTB Marathon er et motions MTB løb, hvor der er fokus på at alle skal have en god tur – uanset om man er hardcore elite rytter eller hygge motionist.

Alle ruter er lavet til Marathon distance, derfor er der store stykker med brede grus stier og godt underlag, så man kan holde til et længere løb og hvor man lige kan få en tår af drikkedunken eller klare en overhaling.

MTB Marathon starter centralt i Hillerød. Herfra bliver de 3 ruter ledt via Stenholt Vang ud i Nationalpark Kongernes Nordsjællands, ad almindelig skov grusveje samt spændende singletrack’s. På 103 km ruten køres der ca. 1000 højdemeter.

32 km ruten er en god motionsrute. Hvor der ligesom på de længere MTB Marathon ruter er stykker med grus stier, men også enkelte sektioner med lækre flow singletracks – og meget få steder er der lidt tekniske passager.

I 2022 er gravel ruten blevet adskilt mere fra MTB ruterne – over halvdelen af de ca 50 km køres på grusstier fuldstændig adskilt fra MTB rytterne.

Skoven vil – som altid i oktober – fremstå i efteråets smukke gyldne farver og vil udgøre et fantastisk syn for dem, der har tid til at nyde den unikke natur.

MTB Marathon byder på udfordringer for enhver smag.

Rutekort

Rutekort udleveres ikke, da der er steder på ruten, hvor vi kun har tilladelse til at køre denne dag.

Starttider

Med forbehold regner vi med at starttiderne til de enkelte grupper bliver :

  • Gravel 9:00
  • 103 Km 9:05
  • 57km 9:20
  • 32 km 9:40

Endelige tider vil I få et par dage inden løbet

Comments are closed.